Over Henk Rijkse

Hoi, Ik ben Henk!

Voor de gene die het verhaal van de luchtballon hebben gelezen, dat verhaal ging over mij.

Ik ben 50 jaar vader van twee kinderen, en na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest als zelfstandig ondernemer liep ik tegen mijn burn-out aan. Opgebouwd uit meerdere gebeurtenissen die ik maar moeilijk een plaats kon geven. Binnen een paar maanden tijd verloor ik mijn zus aan kanker, en mijn beste vriend en compagnon stierf plotseling aan een hartstilstand, mijn huwelijk liep niet meer lekker en daarnaast zaten we in de crises dus ook met mijn bedrijf ging het een stuk minder. Op een bepaald moment houdt het dan op. Mijn luchtballon zat diep in de modder.

Wat volgde was een tijd van rust nemen, medicijnen, therapie etc. En eigenlijk voelde ik me alleen maar slechter en slechter worden, de wil om wat te doen was er wel maar het ontbrak me aan de energie en een duidelijk doel om er wat van te maken. En eigenlijk ging het pas weer beter toen ik de regie wat meer in handen nam en besloot dat ik geen burn-out had maar dat ik hem deed. Als je een burn-out kan doen kun je ook wat anders gaan doen. Na eerst NLP te hebben gedaan kwam er later Body Mind release op mijn pad en van af toen ging het heel snel beter. En ben ik nu in staat om ook jou weer een heel stuk op weg te helpen ik ben niet alleen ervaringsdeskundig maar heb daarnaast ook verschillende opleidingen gevolgd zodat ik jou kan helpen om de juiste stappen te nemen om weer van het leven te genieten.

Missie

Heerlijk is het wanneer je weet én voelt dat je iets doet wat je gelukkig maakt. Mijn overtuiging is dat iedereen dit verdient! Mijn missie is om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf. Als je in je eigen kracht staat ben ik er zeker van dat al jouw dromen en verlangens werkelijkheid kunnen worden!

Bio Henk Rijkse 31-07-1969

Relevante opleidingen.

* NLP
* Body Mind Release therapeut
* Body Mind Release Interventie specialist

Meer informatie over mijn methode vindt je op de website van bodymindrelease.nl

tekst-henk-rijkse